Medlemskap

Som medlem i Kristianstad modellflygklubb får du:

 

Tillgång till vårt fält och klubbstuga

Möjlighet till skolflygning

Många trevliga kompisar som kan bistå med råd och tips

Vad kostar det?

 

Årsavgiften är 600 kr för senior, 250 kr för junior (upp till 18 år), 600 kr för familj och 250 kr för gäst/stöd-medlem.

 

Detaljerad info och alternativ för medlemskap/avgift:

Senior (SMFF) 600 kr.

Senior (RCFF) 455 kr. (+100 kr som man själv betalar in till RCFF)

Junior (SMFF) 250 kr.

Junior (RCFF) 150 kr. (+100 kr som man själv betalar in till RCFF)

Familj (SMFF) 600 kr. (*Klubbmedlemskap för alla personer i familjen. )

Familj (RCFF) 455 kr. (+100 kr/person som man själv betalar in till RCFF)

Stödmedlem 250 kr.

 

Hur blir jag medlem?

Medlem blir du enklast genom att betala in medlemsavgiften på vårt plusgiro 79 591-4. Skriv namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress i meddelanderutan. Får du inte plats med all information eller inte vill lämna den i meddelanderutan vid inbetalning så kontakta Bengt Johansson efter inbetalning och lämna alla uppgifter till honom.


*Klubbmedlemskap för alla personer i familjen. Är man mer än en aktiv flygare över 18 år i familjen behöver man dock betala 100:- per aktiv. Detta är för att man måste ha en giltig ansvarsförsäkring per flygare. Alla icke aktiva flygare i familjen omfattas dock av SMFF's allriskförsäkring.

 

Ta gärna kontakt med någon av oss om du har frågor.

2022 är nog lite av ett övergångsår gällande hur SMFF hanterar sina medlemsavgifter. Mest troligt är att SMFF kommer använda en avgiftshantering liknande RCFF nästa år och då kommer vi att ha en fast avgift till klubben och att man sedan via cardskipper själv betalar in sin förbundsavgift. Denna sidan kommer då att uppdateras och förmodligen behövs då inte så många rader text. Kanske också blir lite lättare att förstå :-)